Felület informáciok

PG Perfectsense Gloss

PG PerfectSense Gloss egy különösen magasfényű felületet ad.


PM Perfectsense Matt

Meleg és selymes felület érzés, magas ellenálló képességgel és újjlenyomat mentességgel kombinálva egy magas minőségű felületet eredményez.


SM Seidenmatt

Sima, lakkhoz hasonló felület struktúra nélkül. Főként uniszíneknél kerül alkalmazásra.


ST2 Diamond

Szemcsés gyöngyhatású felület, közepesen fényes. Alkalmas fémes dekorokhoz, uniszínekhez és kőutánzatokhoz.


ST9 Perfect Matt

Igen finom, matt, meleg és lágy tapintású felület, meggyőző felületi tulajdonságok. Világos és sötét fadekorokhoz valamint természetes hatású fantáziadekorokhoz.


ST10 Autentikus

Autentikus fadekorok a fa természetes hibái domináns göcsök, repedések eredetiséget visznek a fadekorokba, tapintható természetességet utánozza. Alkalmazható a sima textil és bőr dekorokkal.


ST11 Natural Pore

Természetes pórus fafelületeken, matt és fényes hatás keveredése. Szabálytalan formák kombinációja a pórusok hossza mentén. Kiemeli a fautánzat természetességét bizonyos uni színekkel is kombinálható.


ST12 Omnipore Matt

Ez egy pórusokkal behálózott struktúra, amelyben a különböző mélységű, egyenes vonalú pórusok rendszertelen eloszlásban követik egymást. És pont ez az, ami olyannyira természetes megjelenést kölcsönöz a felületnek. A könnyű alstruktúra bársonyos, kellemes tapintásúvá teszi ezt a felületet.


ST15 Office

Sík, lakkhoz hasonló felület a megfelelő felületi tulajdonságokkal. Számos fa-, uni- és fantáziadekorhoz használható.


ST16 Mattex Plaster

Ez a vakolatra vagy spatulára emlékeztető felület mély és érdes, valamint sima és fényes elemeket egyaránt tartalmaz. Beton-, fém- és kőutánzatokon olyan felületkiképzést hoz létre, amelyet nehéz megkülönböztetni a valódi anyagoktól. Feltűnő anyagjellemzőkkel ruházza fel az uni színeket. Bizonyos dekorokon, így például agyagkövön, a felület olyan hatást kelt, mely teljesen összhangban van a környezetével.


ST18 Waveline

A struktúra mélysége matt és fényes hatások kombinációja az uni színek kölcsönhatásában. Modern hatású kefélt tömörfa hangulatát idézi.


ST22 Matex

Mélyen kefélt felület csillogó és matt sávokkal és fához hasonló jelleggel. Használható csíkozott fautánzatokhoz, fantáziadekorokhoz és uniszínekhez.


ST26 Painted Wood (Festett fa)

Ezen a felületen a lineáris és élénk szakaszok markáns mélysége lévén az unidekorok festett fa érzetét keltik.


ST27 FEELWOOD Elegance

Ez a felület finom és feszes de mégis természetes pórussal tűnik ki és kihangsúlyozza a dekor elegáns jellegét.


ST28 FEELWOOD Nature

A Feelwood natúr stuktúrát alkalmazó dekor amely kiemeli a tölgy dekornak, homokfúvott jellegét.


ST29 FEELWOOD Ambiance

A matt-csillogó hatásával ez a harmonizált pórusú dekor kiemeli a szilfa rajzos jellegét. Ez a dekor a kézzel fogható hatás érdekében lágy bemélyedéseket is tartalmaz.


ST30 Gloss Finish

Finom fényű bútorlap és élanyag. Elegáns optikai hatás. Harmonikus kombináció a matt felületekkel. Dekorban, lamináltban, élanyagban.


ST33 Feelwood Crafted

A felületen a matt és a fényes részek váltják egymást. A matt és a finoman erezett pórusos felület csodálatos mélységi hatást kelt, aminek köszönhetően a lap kifejezetten természetes benyomást kelt, amit a gyöngyházfény még tovább hangsúlyoz.


ST36 Brushed Wood

Ez a felülett erősen erezett , mégis nagyon természetes, matt jelegű, amely rendkívül autentikus erzést biztosít sok különböző fadekorok számára.


ST37 Feelwood Rift

Ennek a struktúrának autentikus tömörfa hatást nyújtó megjelenése van, amelyet még csak jobban kiemel a Halifax tölgy dekorsorozat hozzá illő dekorképe, ami már-már tapinthatóvá teszi a repedéseket és csomókat.


ST38 Feelwood Pinegrain

A struktúra mélyen erezett puhafa benyomását kelti, a matt és a fényes részek kombinációja pedig jellegzetes gyöngyházfényt kölcsönöz neki. Uni színekkel kombinálva ez a felület a festett vagy lakkozott tömör fa megjelenését sugározza.


ST70 Aluminium

Sík, sima felület egy polírozott kőutánzat természetes jellegével. Márványutánzatokhoz is használható.


ST76 Mattex Rough matt

A munkalapok tekintetében egyre nő az igény a kőhatású matt felületek iránt. Az ST76 Mattex Rough matt struktúra megalkotásánál a foltos és finoman szálcsiszolt természetes kő felület szolgált modellként. Alkalmazása számos kőutánzatnál, így például a palánál és a márványnál a legjellemzőbb.


ST82 Granito

Mélyen dombornyomott felület robusztus felületi tulajdonságokkal. Homokfúvott hatás. Gránit- és markánsabb kőutánzatokhoz használható.


ST86 Deepskin Legno Horizontal

Az ST22-es struktúra vízszintes változata. A puhafára emlékeztető, finoman erezett felülete vízszintes fadekoroknál és uni színekkel egyaránt használható, különösen a fehér színen mutat jól.


ST87 Ceramic

Ez a textúra kifejezeten matt-csillogó jellegű, ami a kerámia csempe felületét és érzetét utánozza.


ST88 Velvet

Ez a felület kis kövek mozaik hangulatát idézi, a színek változatos összjátékát teremti meg minden uni színárnyalaton.


ST89 Mattex Rock

A kimosott, szatinált gránit felületstruktúrája kiválóan használható az uni színeknél.


HG HighGloss

Sima, emelt fényű felület CPL-hez, különösen alkalmas uni színekhez és prémium fadekorokhoz.

Figyelem! Az MFC-hez az ST30 struktúrát eltérő fényességi szinttel kínáljuk!